Toro- (81 cm) Komercinis sniego valytuvas Toro Power TRX HD (38875)

Toro- (81 cm) Komercinis sniego valytuvas Toro Power TRX HD (38875)

5.199,00

  • Už žiemos kelių ribų – išvalysite 81 cm pločio ir 53 cm gylio kelią, metant sniegą 18 metrų.
  • Nepralenkiamas stabilumas – vikšrinė eiga leidžia sniegą valyti sunkiausioje vietovėje ir stačiuose šlaituose.
  • Sklandus veikimas ir mažos eksploatacijos išlaidos – hidrostatinė pavara savaeigiam darbui, padidintas stabilumas ir sklandesnis valdymas
  • Visiška greičio kontrolė – keiskite greitį važiuodami su bepakopiu greičio reguliavimu.
Produkto kodas: 38875 Kategorija:

Aprašymas

Įsitikinkite, ar jūsų batai yra tvirtai užsegti, nes šis 420 cm3 Toro® Premium TRX 2 pakopų, 4 taktų sniego valytuvas nuplėš juos nuo kojų. Žiema pasislenka, kai meti sniegą 18+ metrų ir tiesi 81 cm pločio ir 53 cm gylio kelią. Viskas prasideda nuo vieno mygtuko elektrinio paleidimo. Tai yra galingiausias mūsų variklis, skirtas jūsų sunkiausiems ir sniegingiausiems darbams ilguose privažiavimo keliuose, šlaituose atšiauriomis žiemomis. Visa tai susiję su galia, įskaitant vairo stiprintuvą palengvinti staigiems posūkiams ant vikšrų, skirtų sunkiems eksploatavimo sąlygoms, ir ketaus pavažas su sraigtinėmis frezomis. Sukurta su hidrostatine transmisija, kuri viena ranka reguliuoja greitį kelyje. Maitinimo įjungimas ir išjungimas su bepakopiu greičio reguliavimu. Sraigto kėbulo greito reguliavimo svirtis leidžia įveikti stačius šlaitus, žvyru ar šaligatviu pereiti į lygų paviršių ir persijungti žemyn, norint iškasti gilų sniegą. Mūsų apsaugos nuo užsikimšimo sistema leidžia judėti į priekį be trukdžių. Mūsų pramoninės klasės grūdintoms pavaroms ir pavarų dėžėms nereikia šlyties kaiščių, tačiau jos yra patvarios visam tarnavimo laikui. Mūsų Quick Stick® valdymo sistema suteikia galimybę greitai ir lengvai sureguliuoti plieninį lataką ir dvigubą deflektorių. Laikykite savo batus, tai dar ne viskas: rankena komerciniam naudojimui, rankų šildytuvai, LED priekiniai žibintai ir 5 metų ribota garantija bei 1 metų komercinė garantija. Padovanokite žiemai Toro® batus.

Pasirinkite tinkamą kurą savo sniego valytuvui. Norėdami gauti geriausius rezultatus paleidimo metu, naudokite etanolio neturintį kurą, kurių oktaninis skaičius 87 arba aukštesnis. Naudokite šviežią kurą, ne senesnį kaip 30 dienų, įpilkite degalų stabilizatoriaus, kad sumažintumėte paleidimo problemas. Nemaišykite alyvos su dujomis. Papildomai informacijai.

Nepralenkiamas stabilumas

Vikšrinė pavara leidžia nuvalyti sniegą sunkiausiu reljefu ir stačiais šlaitais.

Nepertraukiamas veikimas ir mažos eksploatavimo sąnaudos

Hidrostatinė pavara leidžia valdyti savaeigę; plius padidintas stabilumas, sklandesnis valdymas, ilgesnis tarnavimo laikas ir mažesnės priežiūros išlaidos.

Visiška greičio kontrolė

Keiskite greitį važiuodami, naudodami bepakopį greičio reguliavimą.

Tikslūs judesiai su pavara

Jis varomas 420 cm3 Toro King varikliu ir valdomas vairo stiprintuvu, kad būtų užtikrintas sklandus staigus posūkis.

Lengvai sureguliuokite

Vieną kartą paspaudę svirtį, pakelkite kėbulą kėlimui ir transportavimui, horizontaliai, kad pūstumėte sniegą nuo kelio, arba žemyn, norėdami kasti gilų sniegą, naudodami Toro bendrovės Quick-Adjust sraigto kėbulo svirtį.

Lengvai susitvarkys su šaltu oru

 

Dirbkite šaltu oru dieną ar naktį su LED žibintais ir rankų šildytuvais.

Latako valdymas

Greitai keiskite latako ir deflektoriaus kryptį vienu sklandžiu judesiu naudodami Quick Stick® latako valdymo sistemą.

Likite maršrute

Toro užpatentuota užsikimšimo prevencijos sistema sumažina užsikimšimą ir nukreipia sunkų sniegą nuo latako atgal į sraigtą.