Toro-Vejapjovė „Toro ProLine H800“ su tiesioginiu surinkimu, pjovimo plotis 1,3 m (31050TE)

Toro-Vejapjovė „Toro ProLine H800“ su tiesioginiu surinkimu, pjovimo plotis 1,3 m (31050TE)

Teirautis kainos

  • „Yanmar“ dyzelinis variklis: 3 cilindrų, aušinamas skysčiu. Nominali galia 18,4 kW (24,7 AG) esant 3000 aps./min., bendra galia 18,4 kW (24,7 AG) esant 3000 aps./min.
  • 126 cm „Toro“ pjovimo agregatas su suvirintu bamperiu su priekine plokštele, sustiprintos šakės su ratukais ir patvaria apsauga nuo slydimo.
  • Tiesioginis žolės surinkimas naudojant „Smart AirFlow“ sistemą, siekiant maksimalaus surinkimo efektyvumo.
  • Didelis 810 litrų bunkeris, kurio maksimalus išmetimo aukštis yra 195 cm, kad būtų lengviau nuimti nupjautą žolę.
Produkto kodas: 31050TE Kategorijos: ,

Aprašymas

„ProLine H800“ tiesioginio surinkimo rotorinė vejapjovė su dideliu pakėlimu suprojektuota maksimaliam tarnavimo laikui ir minimaliam prastovos laikotarpiui. Priekiniame „Toro“ pjovimo agregate yra suvirintas bamperis su priekine plokštele, sustiprintos ratų šakės ir patvari apsauga nuo slydimo. Galingo 18,4 kW (24,7 AG) variklio, didelio 41 litro degalų bako ir 810 litrų bunkerio dėka ši vejapjovė gali ilgiau dirbti nesustodama – jums net nereikia sustoti norint reguliuoti pjovimo aukštį! O kada bunkeris pilnas, jutiklis jus perspės, o pjovimo agregatas automatiškai išsijungs, kad išvengtumėte perpildymo ar nesurinktos žolės. Be to, aukšto kėlimo sistema leidžia lengvai iškrauti nupjautą žolę tiesiai į sunkvežimio kėbulą. „Smart Cool“ su automatiniu reversiniu ventiliatoriumi ir valytuvais automatiniam pjovimo agregato valymui. Puikus matomumas daro „ProLine H800“ idealu kraštovaizdžio planavimui miesto rajonuose ir parkuose. O didelio našumo pjovimo sistema užtikrina švarią pjovimo kokybę, kas yra labai svarbu sporto aikštelėms ir verslo kompleksams.